Zahvalnica policijskog komesara MUP-a HNK

Povodom učešća i angažmana policijskih službenika MUP-a Kantona Sarajevo  na osiguranju fudbalske utakmice 12. Kola Telekom Premier lige Bosne i Hercegovine, odigrane u Mostaru 21.10.2017. godine, policijski komesar MUP-a Hercegovačko-neretvanskog Kantona Ilija Lasić, uputio je zahvalnicu ministru MUP-a KS Vedranu Mulabdiću i policijskom komesaru Mevludinu Haliloviću.

Tekst  zahvalnice  prenosimo  u  cijelosti:

“Poštovane kolege,

Koristimo ovu prigodu da se zahvalimo na vašem sudjelovanju i angažiranju tijekom osiguranja odigravanja nogometne utakmice 12. Kola Telekom Premier lige Bosne i Hercegovine, između nogometnih klubova HŠK Zrinjski iz Mostara i FK Sarajevo iz Sarajeva, odigrane dana 21.10.2017. godine na stadionu Bijeli Brijeg u Mostaru, koja je ocijenjena kao skup “Visokog rizika”.

Policijske snage iz vašeg ministarstva izvršile su sve postavljene zadaće savjesno i profesionalno, dajući veliki doprinos osiguranju navedene nogometne utakmice, što je ocijenjeno sa najvišom ocjenom.

Ovom prigodom još jednom čestitamo Vama i vašim policijskim službenicima, koji su sudjelovali u osiguranju navedene nogometne utakmice i nadamo se da će ovakva suradnja biti nastavljena obostrano i u narednom period, te da ćemo  sve postavljene zadaće izvršavati na ovakav način.

S poštovanjem !

KOMESAR POLICIJE

Ilija Lasić “